Vakman - ASR-Höke Autoservice en Autoschadebedrijf in Katwijk

ASR-Höke Autoschadebedrijf

Vakman


In het jaar 1999 is Rafet Höke in Leiden begonnen met zijn opleiding tot autospuiter. Zijn kwaliteiten werden tijdens zijn studentenjaren al herkend door de eerste prijs binnen te halen bij diverse lokale competities.
Na zijn afstuderen besloot Rafet bij zijn stagebedrijf Ton van der Meer te Leiden, zijn carrière te beginnen als autospuiter. Hier heeft hij zichzelf in een korte tijd ontwikkelt tot een allround autospuiter. Maar wat wordt precies bedoelt met "allround" in de autoschade wereld? Het houdt in dat je niet alleen alle technieken voor het repareren van autoschade beheerst, maar dit tevens op alle soorten en maten auto's kan toepassen. Je bent dus in staat om alles, wat maar over de asfalt kan kruipen, te repareren.

Na 12 fantastische jaren en met een koffer vol ervaringen, besloot Rafet zijn ambities na te gaan en voor zichzelf te beginnen. Hij wilde zichzelf meer ontplooien door naast het routinewerk, ook gespecialiseerdere werkzaamheden uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan spuitwerk van uitzonderlijke auto's zoals een oldtimer of een sportieve auto.
Kortom alle wensen die u hebt wat betreft stylen, re-stylen en tuning van een auto, kunnen bij ASR Höke voor u vervaardigd worden!


Pasted Graphic